Stikstoffeiten – 4 juli 2022Het stikstofbeleid is momenteel een heel actueel thema. De keuzes die de komende tijd gemaakt gaan worden, hebben enorm veel invloed op bedrijven uit onder meer de agrarische sector, de bouwsector en de infrasector. Wij hebben daarom een avond belegd, speciaal bedoeld voor ondernemers. Dit evenement, genaamd Stikstof Feiten, heeft plaatsgevonden op 4 juli 2022 in de Midden Nederland Hallen, in Barneveld. Het doel van deze avond was om bewustwording te creëren rondom het stikstofbeleid in Nederland en om feiten boven tafel te krijgen. Deelnemers konden informatie ophalen en bovendien actief deelnemen aan het debat.

Er zijn verschillende sprekers aan het woord gekomen die vanuit diverse perspectieven hun visie en ervaringen deelden. Met deze brede vertegenwoordiging verwachtten we meer duidelijkheid te scheppen rondom het stikstofbeleid. We kijken terug op een zeer geslaagde avond. Aan de meer dan 1000 ondernemers en betrokkenen die aanwezig waren; ontzettend bedankt voor jullie komst.

Bekijk hieronder de livestream van het gehele evenement

 

Steun ons

Doneren

Met uw financiële ondersteuning aan Visie MKB (eenmalig of periodiek) kunnen wij de belangen behartigen van alle ondernemers.

Deelnemen

Om in actie te kunnen komen hebben we kennis van ondernemers en financiële slagkracht nodig. Word deelnemer en laat je stem horen!

Solliciteren

Wil je als persoon actief meewerken aan het opbouwen van Visie MKB? Solliciteer dan direct.